Apró lépések…
Amelyek talán megmutatják önmagad…

rajz 59

Úgy érzem mérföldkőhöz értem, le mertem rajzolni egy majdnem portrét, ma pedig megpróbálkoztam az unokahúgom egyik fényképével. Igaz nem lett tökéletes egyik sem, de sokat tanultam miközben rajzoltam, és ez elgondolkodtatott…

rajz 64

Ha van egy célunk, és azt tűzzük ki, hogy megvalósítjuk, ha törik, ha szakad, de mindenképpen elérjük, akkor kapunk hozzá segítőket, segítséget is!!! 

rajz 62

Ez az én esetemben is így történt, illetve történik most is. Sok segítőt küld a Jóisten mellém, akikért és akiknek nagyon hálás vagyok. Ezek az emberek jönnek-mennek az életemben, hol rövidebb, hol pedig hosszabb időt töltenek mellettem, de mindig tanítanak és adnak valamit, amire éppen szükségem van. Hol egy biztató szót, hol egy mosolyt, hol pedig kritikát, de a lényeg ugyanaz segítenek a fejlődésben és a tapasztalásban.

rajz 63

Ugyanis minden ok, okozat. Ha elültetsz egy kis magot, ami elég erős, öntözgeted, kiteszed a napfényre, és érzi a szeretetet, amit felé küldesz, akkor egyszer csak áttöri a földet, majd elkezd apró kis hajtásokat hozni, de ehhez türelem kell, ahogy a rajzhoz is, és minden máshoz az életben. Most ezt tanulom, a türelmet.

rajz 61

Rájöttem régebben azért nem ment a rajzolás, mert türelmetlen voltam. Gyorsan akartam fejlődni, és sokszor elment a kedvem, mert nem úgy sikerült egy rajz, ahogy szerettem volna. Most sem mindig sikerül tökéletesen, talán sosem lesz tökéletes, de azt a szenvedélyt, nyugalmat, kitartást és türelmet most már érzem magamban ami ahhoz kell, hogy fejlődjek.

rajz 55

Hányan vagyunk úgy sokszor, hogy gyorsan akarunk elérni sikereket, és az első kudarc után feladjuk?! Abba viszont sokszor bele sem gondolunk, hogy a sikerek az apró lépések, amit nap, mint megvalósítasz, vagy elérsz. Mert az apró lépések közben fejlődsz és válsz azzá, akivé válni szeretnél…

rajz 58

Ha tetszett a bejegyzés, kattints a bejegyzés alatt található megosztási lehetőségek bármelyikére! Köszönöm!

A cikk alatt a Hozzászólás ablakban a véleményed is közzéteheted! Kíváncsian várom észrevételeidet, kérdéseidet, ötletedet és segítő, építő kritikádat!

Ezen kívül követhetsz a követés gombra kattintva,  illetve feliratkozhatsz hírlevelemre is, ha szeretnél értesítést kapni a bejegyzésekről! 🙂

Köszönöm, hogy velem tartotok!

Szeretettel, 

Somogyi Edina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .