Szokások és kitartás… Talán egy döntés…

8. rajz (2016. 01. 24.)

Eltelt egy hét… tegnap még a gyönyörű hóesésben sétáltam. Ma pedig verőfényes napsütésre ébredtem. Tegnap délután még az okozott örömet, ahogy az apró hópelyhek végiggördülnek az arcomon, kicsit megsimogatják és elolvadnak a bőröm melegétől. Ma pedig a nap simogatta és melegítette fel a testem és a lelkem egyaránt. Pár percig csak álltam a tónál, behunytam a szemem és élveztem a pillanatot, amikor a nap sugarai a felhőkön keresztül végigcirógatják a bőröm. Szeretek sétálni, közben nézem a fákat, a természetet, a befagyott tavat, a hattyúkat és a kacsákat. Mindig mindenben van valami szép, a mozdulatlan némaság, ahogy a fák csupaszon, kapaszkodnak a jeges földbe, vagy az a pár levél és termés, amit nem engedtek el maguktól.

Olyanok ezek, mint a szokások, amelyeket nem tudunk elengedni.

Pedig sokszor csak akaraterő és egy döntés kérdése, hogy megszabaduljunk egy rossz berögződéstől, vagy szokástól. Hozzánk nőtt, megszoktuk, és nem akarjuk, nem tudjuk elengedni. Talán azért nem, mert valamilyen szinten meg is szerettük azt, amitől éppen meg akarunk válni. Ilyenkor kell a kitartás, az akaraterő, de inkább egy döntés, hogy oké, akkor mostantól nem kell, végérvényesen leszámolok ezzel a rossz szokással. Egy szokást szokássá tenni és abbahagyni is elég kemény dió. Kitartani sohasem egyszerű, de sikerülhet, ha akarod a változást. Mert először akarnod kell, ha akarsz változni és elhagyni dolgokat, akkor sikerülni fog.

Sose felejtsd el bármit meg tudsz csinálni, amit el tudsz képzelni, és ki tudsz gondolni!

Ha ez megvan, akkor már csak az akaraterődre és a kitartásodra van szükség a kitűzött cél megvalósításához!

Én drukkolok! Hajrá! Sikerülni fog!

Az elmúlt héten kiposztoltam Facebookra a rajzokat, amelyeket aznap rajzoltam, íme a heti „termés”:

2. rajz (2016. 01. 18)
3. rajz (2016. 01. 19.)
4. rajz (2016. 01. 20.)
5. rajz (2016. 01. 21.)
rajz 6
6. rajz (2016. 01. 22.)
7. rajz (2016. 01. 23.)

Ha tetszett a bejegyzés, kattints a bejegyzés alatt található megosztási lehetőségek bármelyikére! Köszönöm!

A cikk alatt a Hozzászólás ablakban a véleményed is közzéteheted! Kíváncsian várom észrevételeidet, kérdéseidet, ötletedet és segítő, építő kritikádat!

Ezen kívül követhetsz a követés gombra kattintva,  illetve feliratkozhatsz hírlevelemre is, ha szeretnél értesítést kapni a bejegyzésekről! 🙂

Köszönöm, hogy velem tartotok!

Somogyi Edina

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük